Doe een boekje open over reuma
Sky 62732  340

Elke dag onzichtbare pijn

Een verhaal door Petra

Lees het verhaal Lees de reacties en reageer

20160909 121638 Klik op het blok om het te verslepen

Pijn en snel moe zijn

Ik ben een vrouw van 54 en heb al heel lang artrose in mijn handen teen onder in mijn rug en schouders.
Een jaar terug zei de reumatoloog dat ik ook fibromyalgie heb en dat is echt vervelend.elke dag heb ik pijn en als het te erg is pak ik pijnstillers.de reumatoloog kan niets meer voor mij betekenen alleen als het te erg word kan ik terug komen.

Werk

Ik ben met mijn 13 jaar al gaan schoonmaken en dat doe ik nu nog.heb wel hulpmiddelen nu.Ben nooit ziek thuis geweest voor mijn artrose maar toch hebben ze me al twee keer willen ontslaan bang zijnde dat ik vaak ziek zou worden daardoor.ik wil mijn werk zo lang mogelijk volhouden dus doe ik het iets rustiger.als ik werk ben je ook niet zo met pijn bezig dus het is ook een goede afleiding.

20160909 132344 Klik op het blok om het te verslepen

Op tijd grenzen aangeven

Ik ben eigenlijk iemand die maar doorgaat maar heb nu geleerd als het niet gaat rust te nemen.werk loopt niet weg en ligt er de dag later ook nog.mijn droom is om nog een studie te volgen en zolang mogelijk mobiel te blijven.

20160916 151527 Klik op het blok om het te verslepen

Ik ben Petra 54 jaar en gehuwd.ik heb twee zonen van 27 en 22 jaar.Ik werk bij mensen met een p'sichiatrische beperking en maak samen of alleen hun kamer schoon.Ik heb artrose en fibromyalgie en heb dat al heel lang.

Deel dit verhaal

Sprak dit verhaal je aan? Help dit verhaal te verspreiden via social media

Geïnspireerd?

Schrijf ook een boek & deel jouw ervaring!

Book share

Reacties op dit verhaal