Doe een boekje open over reuma
Image 695215

Pijn in het lichaam en financieele pijn

Een verhaal door David Klaassen

Lees het verhaal Lees de reacties en reageer

Live with reuma sucks!

Ik wilde graag de bouw in na het behalen van houtbewerkingsdiploma ging ik voor tegelzetten stucadoren en toen kwam de artritis, nu 2 knieproteses en vele slechte gewrichten en 25 jaar later worden we ook nog financieel uitgekleed door Rutte dus het sociale is er nu wel van af.... Live with reuma sucks, no one will help you, goodluck with it !

Pijn bestrijding

Niets helpt echt, alle medicatie verbloemd, haalt de scherpe snede weg van de pijn maar thats it! Dus men doet niet zo veel...wat huishouden en als je mazzel en de financieen hebt kan je nog iets van je hobby uitoefenen maar meestal is het bed/bankrust.

Dromen doe je als je slaapt

Dromen doe je als je slaapt....als je mazzel hebt droom je dat je aan het sporten bent of lekker aan het rennen dan is het ook net zoals vroeger totdat je wakker word en het besef van de reuma daar weer is....

Mijn naam is David Klaassen en leef met Artritis in een wereld die gecreeerd is voor gezonde mensen waar economie belangrijk is...dus mensen met een handicap lichamelijk of geestelijk kunnen het in deze wereld wel vergeten!

Deel dit verhaal

Sprak dit verhaal je aan? Help dit verhaal te verspreiden via social media

Geïnspireerd?

Schrijf ook een boek & deel jouw ervaring!

Book share

Reacties op dit verhaal